Ce-am mai facut eu de cand a inceput 2012le

0

…in primul rand, cel mai evident lucru pe acest blog: nu am mai scris. Din nou timpul nu vrea sa fie alaturi de mine pentru ca am inceput anul cu cateva proiecte noi – cam cum se intampla anual, dar din pacate anual se dovedeste ca nu fac cea mai buna alegere. Insa trebuie sa incercam mereu, nu?

Asadar, avand in vedere ca in general am muncit – inclusiv o munca dificila pentru a slabi si se pare ca si asta devine obicei anual la mine – voi scrie despre noile mele proiecte. Se poate numi “shameless self-promotion” toata treaba asta si exact asta e.

Anything Zombie
Ma batea gandul sa-mi fac un blog, mai mult de distractie decat de bani, despre zombi. Ma gandeam de mult la asta, insa stiam ca nu am timpul necesar sa am grija de blog. Dar intr-o zi, complet intamplator, am dat peste blogul unui chinez, un obscur blog despre zombie, care era scos la vanzare. 50 de dolari voia omul pe el si m-am gandit ca nu cere chiar asa mult, avand in vedere ca un domeniu nou costa 10 dolari, si asta era deja invechit si avea si ceva continut pe el. Asa ca l-am luat. Am pierdut cam doua zile cu urechile prinse in transfer si in cele din urma am renuntat la 90% din continut, dar acum e up&running si am propriul meu site despre zombies. Timp sa scriu… mai greu.

Retetele lui Calin
Am tras eu niste concluzii cum ca s-ar castiga bine din blogurile de retete, chiar pe limba romana si, tot asa, de ceva timp, imi doream sa incerc aceasta nisa supra-saturata. Asa ca am lansat Retetele lui Calin, sa vad cum merge treaba. Blogul este inca foarte tanar si nu m-am ocupat de promovare deloc, deci nu pot sa trag nicio concluzie. Asteptam sa creasca putin si vedem daca il tinem sau nu. As fi surprins intr-un mod placut sa mearga, avand in vedere ca doua experimente de-ale mele cu bloguri in limba romana au fost dezamagitoare.

Si cam asta am facut eu de cand a inceput 2012le. De parca n-aveam destul de munca, am zis sa ma complic putin.

Peseu: si intre timp mi s-a pus pata sa-mi iau un Android phone sau un iPhone. Si o PlayStation Vita, ca blogul despre aceasta consola (da, am un blog despre un handheld nelansat, ce?) pare promitator. Si cica mi se pare ciudat ca n-am timp…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.